Somatidio

Somatidio is in 2011 ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Nesto R&D en ZES BV. Somatidio heeft veel ervaring met het ontwikkelen van NDT (Niet Destructief Testen)  applicaties voor het onderzoeken van installaties in de olie & gas industrie, sensor techniek en LabVIEW applicaties.  Onze medewerkers en het uitgebreide netwerk aan zzp-ers dat ons omringt heeft zo’n grote hoeveelheid kennis in huis dat wij iedere technische uitdaging aandurven.

Wij zijn eindeloos nieuwsgierig en altijd bezig onze kennis en vaardigheden uit te breiden. Wilt u weten of wij uw project kunnen uitvoeren? Neem contact met ons op.

Samenwerken?

Wil je deel uitmaken van ons team?

Somatidio hardware

Werkwijze

Na een kennismakingsgesprek maken wij een offerte voor het uitvoeren van een vooronderzoek. Het doel van het vooronderzoek is om de specificaties, de kosten en eventuele onzekerheden van verschillende oplossingen in beeld te krijgen. Samen met u kiezen we op basis van het vooronderzoek de beste oplossing en volgt een offerte. Daarnaast stellen we een team samen bestaande uit Somatidio werknemers, externen en eventueel uw eigen personeel. Vervolgens gaan we aan de slag. Gedurende het project houden we graag regelmatig contact met u zodat u de voortgang goed in de gaten kunt houden en eventuele problemen direct bekend zijn en doorgesproken kunnen worden.

Somatidio maakt bij de ontwikkeling van nieuwe systemen zoveel mogelijk gebruik van standaard verkrijgbare producten maar beschikt over de kennis om alle onderdelen van uw systeem naar wens te ontwerpen of aan te passen.

  • Waar we werken: Olie & Gas, Automotive, Bouw, R&D instituten, Offshore, Milieu techniek, Lucht & Ruimtevaart.

  • Wat we doen: Software R&D,  Mechanica R&D,  Elektronica R&D, Onderzoek & Haalbaarheid studies, Corrosie consultancy, Test & Prototype ontwikkeling.

  • Wat we weten: LabVIEW en veel andere programmeertalen, alle NDT methoden, Embedded (FPGA) design, (Geo)fysica, Data-processing, Data-mining, Data-imaging, Corrosie expertise, Sensortechniek, Industriële automatisering.

Wij zijn eindeloos nieuwsgierig en altijd bezig onze kennis en vaardigheden uit te breiden. Wilt u weten of wij uw project kunnen uitvoeren? Neem contact met ons op.

Wij hebben samengewerkt met:

Door ervaring, onderzoek en technische ontwikkeling leveren wij innovatieve producten.